Terminet e radhës

Sonntag 04.09.2022

Mbledhja e kuvendit / Zgjedhjet e Kryesisë 2022
14:00-16:00
 • Ort
  Bützbergstrasse 101, 4900 Langenthal
 • Text
  Mbledhja e kuvendit / Zgjedhjet e Kryesisë 2022
   
  Të nderuar anëtarë të shoqatës humanitare Tearca në Zvicër
   
  Kemi nderin t’ju përshëndesim dhe të ju urojmë ditë të mbara dhe shëndet të plotë juve dhe familjes suaj.
  Në shtator 2022 do të mbahet kuvendi i shoqatës, gjithashtu është koha edhe për zgjedhje të reja.
   
  Dita:    E diel
  Data:   04.09.2022
  Koha:  Ora 14:00 – 16:00 në vazhdim do të shtrohet darka e organizuar nga shoqata
  Vendi: Bützbergstrasse 101, 4900 Langenthal
   
  Rendi i ditës:
  ·       Përshëndetje nga kryetari
  ·       Gjendja gjatë pandemisë
  ·       Prezantimi i projekteve 
             o   Në Zvicër
             o   Në Tearcë
  ·        Gjendja financiare
  ·        Të ndryshme / pyetje dhe përgjigje
  ·        Zgjedhja e kryesisë së re
  ·        Prezantimi i kryesisë së re
  ·        Mbyllja e programit
  ·        Shtrohet ushqimi i organizuar nga shoqata  
   
  Këtu gjeni formularin, ku mund të paraqitni pjesmarrjen tuaj si dhe të propozoni kandidatët e juaj për kryesinë e ardhshme.  
   
  Me respekt
  Kryesia e shoqatës humanitare Tearca në Zvicër.