Mirë se vini

Mirë se vini në faqen tonë. Këtu do të gjeni të gjitha informacione në lidhje me  shoqatën tonë, po dhe më shumë. Urdhëroni dhe ndihmoni në zgjërimin dhe pasurimin e kësaj faqe. Kalofshi mirë!

Terminet e radhës

Keine Termine vorhanden.

Bursë Studentore për vitin akademik 2022/2023
    Shoqata Humanitare Tearca me seli në Zvicër duke u nisur nga parimi i përkrahjes dhe avancim...