Projekte të realizuara në Tearcë

Nihmë individuale për Sevdije Ramadanin
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër e ndihmon Sevdije Ramadanin me € 1000.- dhe i bashkangjit...
17 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë
Shoqata humanitare Tearca në Zvicër edhe këtë vit ju del në ndihmë familjeve në nevojë. Për 17 f...
Nihmë individuale Bashkësisë lokale Tearcë
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër e ndihmon Bashkësinë lokale Tearcë për fillimin e saj me ...
Ndihmë Shqipërisë veriperëndimore që u godit nga një tërmet i fortë me magnitudë 6.4
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër i del në ndihmë Shqipërisë veriperëndimore që u godit nga...
16 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë
Shoqata humanitare Tearca në Zvicër edhe këtë vit ju del në ndihmë familjeve në nevojë. Për 16 f...
Bursë Studentore për vitin akademik 2019/2020
Bursa Studentore për vitin akademik 2019/2020 Aplikues për bursën studentore 19/20:Mirije Musliu...
Nihmë individuale familjes Zeqir Ramadani
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër e ndihmon familjen e Zeqir Ramadanit në një rast të jasht...

Weitere Einträge