,

33 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë

Me 27.12.2016 Këshilli Rinor Tearcë shpërndan 33 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë që ishte aktivitet i përbashkët me ShH "Tearca" në Zvicër. Ne përkrahëm këtë aktivitet me 500 franga, gjithashtu edhe ndërmarja ALPI që ndihmoj me 60L lëng pemësh. Ky aktivitet u ndihmua edhe nga shumë persona privat dhe anonim. I gjithë ky aktivitet kushtoi 1180 euro.