Nihmë individuale për Sevdije Ramadanin
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër e ndihmon Sevdije Ramadanin me € 1000.- dhe i bashkangjit...
17 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë
Shoqata humanitare Tearca në Zvicër edhe këtë vit ju del në ndihmë familjeve në nevojë. Për 17 f...
Nihmë individuale Bashkësisë lokale Tearcë
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër e ndihmon Bashkësinë lokale Tearcë për fillimin e saj me ...
Ndihmë Shqipërisë veriperëndimore që u godit nga një tërmet i fortë me magnitudë 6.4
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër i del në ndihmë Shqipërisë veriperëndimore që u godit nga...
16 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë
Shoqata humanitare Tearca në Zvicër edhe këtë vit ju del në ndihmë familjeve në nevojë. Për 16 f...
Bursë Studentore për vitin akademik 2019/2020
Bursa Studentore për vitin akademik 2019/2020 Aplikues për bursën studentore 19/20:Mirije Musliu...
Nihmë individuale familjes Zeqir Ramadani
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër e ndihmon familjen e Zeqir Ramadanit në një rast të jasht...
21 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë
Shoqata humanitare Tearca në Zvicër edhe këtë vit ju del në ndihmë familjeve në nevojë. Për 21 f...
Nihmë individuale familjes nga Tearca
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër e ndihmon një familje nga Tearca (dëshiron anonimitet) në...
Bursë Studentore për vitin akademik 2018/2019
Bursa Studentore për vitin akademik 2018/2019 Aplikues për bursën studentore 18/19:Mirije Musliu...
Kabinat për pritje
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër financon ndërtimin e 4 kabinave për pritje. Montimi i kët...
Bursë Studentore për vitin akademik 2017/2018
Bursa Studentore për vitin akademik 2017/2018 Aplikues për bursën studentore 17/18:Mirije Musliu...
33 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë
Shoqata humanitare Tearca në Zvicër edhe këtë vit ju del në ndihmë familjeve në nevojë. Për 33 f...
33 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnore në Tearcë
Me 27.12.2016 Këshilli Rinor Tearcë shpërndan 33 pako ushqimore dhe higjienike familjeve skamnor...
Shkolla e Tearcës përkrahet në ndërtimin e tribunës
Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër i përgjigjet kërkesës skollës së Tearcës për ndërtimin e ...
Shtëpi familjes Haki Useini
Përfundoi me sukses aksioni humanitarShH "Tearca" në Zvicër ju lajmëron se e ka përfunduar me su...
KF Tearca
Ju njoftojmë se SHH "Tearca" e ka mbështetur financiarisht Klubin futbollistik "Tearca" me një s...
Bursë Studentore për vitin akademik 2016/2017
Bursa Studentore për vitin akademik 2016/2017 Aplikues për bursën studentore 16/17:Nuk ka asnji ...
Bursë Studentore për vitin akademik 2015/2016
Bursa Studentore për vitin akademik 2015/2016 Aplikues për bursën studentore 15/16:Elmadije Shah...
KF Teraca
Ju njoftojmë se SHH "Tearca" e ka mbështetur financiarisht Klubin futbollistik "Tearca" me një s...
Bursë Studentore për vitin akademik 2013/2014
Bursa Studentore për vitin akademik 2013/2014 Aplikues për bursën studentore 13/14:Florijan Kazi...
Këshilli Rinor Tearcë
Ju njoftojmë se SHH "Tearca" e ka mbështetur financiarisht Këshillin Rinor Tearca me një shumë p...
Shtëpi familjes Neziri
Përfundoi me sukses aksioni humanitarShH "Tearca" në Zvicër ju lajmëron se e ka përfunduar me su...
Për një Tearcë më të pastër
Shoqata humanitare Tearca financon me një shumë prej 2000.- Euro korpat e borllogut.Për një Tear...
Shiriti i dukshëm për fëmijët e shkollës
Shoqata humanitare Tearca dhuron shkollës së Tearcësë shiritin e dukshëm për nxënësit parashkoll...
Operim të Syve "Ajnur Selimi"
Është kryer me sukses operimi i Ajnur SelimitShH "Tearca" ju informon se është kryer me sukses o...
Program për mërgimtarët 2012
Gjatë pushimeve verore 2012 SHK "Teuta" nga Tearca për nder të mërgimtarëve që në Zvicër përfaqë...
Operim urgjent të Syrit "Lazime Ramadani"
Sh.H "Tearca" financon me një shumë prej CHF 2000.- operimin urgjent të Syrit zonjës Lazime Rama...
Ndihmë organizatës CED
Po ashtu, Qendra për edukim dhe zhvillim (CED) nga Tearca në bashkëpunim me Fondacionin Pestaloz...
Ndihma financiare për 27 familje
Kryesia aktuale e Shoqatës Humanitare "Tearca" në Zvicër, përmes anëtarësisë që kanë paguar disa...
Financimi i Xhamive
Ndërkaq kryesia e kaluar e Shoqatës sonë me rastin e riaktivizimit të Shoqatës i ka shpenzuar të...