,

Operim urgjent të Syrit "Lazime Ramadani"

Sh.H "Tearca" financon me një shumë prej CHF 2000.- operimin urgjent të Syrit zonjës Lazime Ramadani. Zonja Lazime nga lindja me njërin sy nuk e ka pamjen tash ju rezikonte edhe humjba e shikimit edhe në syrin e dytë. Me kët nderhyrje kirurgjike zonjës Lazime i shpëtohet syri i dytë që të ngel i shëndosh. 

Sh.H "Tearca" zonjës Lazime Ramadani dhe familjes së saj i dëshiron shëndet dhe lumturi në jetë!