Mirë se vini

Mirë se vini në faqen tonë. Këtu do të gjeni të gjitha informacione në lidhje me  shoqatën tonë, po dhe më shumë. Urdhëroni dhe ndihmoni në zgjërimin dhe pasurimin e kësaj faqe. Kalofshi mirë!

Terminet e radhės

Keine Einträge.

Ndahen Bursa pėr vitin akademik 2019/2020

Bursa Studentore pėr vitin akademik 2019/2020   Aplikues pėr bursėn studentore 19/20: Mirije...> mehr
01.07.2019

.....!!! ANULOHET !!!..... Manifestimi familjar 2019

Për shkak të ndarjes nga jeta e Arben Arifit
dhe në marrëveshje me këshillat e vet, Kryesija e shoqatës humanitare Tearca në Zvicër vendosi të anulojë manifestimin familjar me 21.09.2019.
Për një datë qetër të mundshme anëtarët do të informohen me kohë.

Shpresojmë për mirëkuptimin tuaj!