,

Ndihmë Shqipërisë veriperëndimore që u godit nga një tërmet i fortë me magnitudë 6.4

Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër i del në ndihmë Shqipërisë veriperëndimore që u godit nga një tërmet i fortë me magnitudë 6.4. Shuma prej CHF 6860.- i dërgohet "FONDATIONit FIRDEUS, UETIKON AM SEE, SPENDE FUER ERDBEBEN IN ALBANIEN". CHF 2000.- nga fondi shoqatës kurse të tjerat u grumbulluan nga anëtarësia e shoqatës. Keti aksioni ju bashkangjitën edhe shoqatat e Tearcës në Gjermani si dhe Danimark nëpermjet kanalet e veta.