,

Nihmë individuale familjes Zeqir Ramadani

Shoqata humanitare e Tearcës në Zvicër e ndihmon familjen e Zeqir Ramadanit në një rast të jashtëzakonshëm si pasojë e nji sëmundje të rëndë me trajtim të gjatë. Kjo familje mer gjatë vitit 2019 CHF 200.- në muaj. Shpresojm që kjo ndihmë financiare tua zbut situatën gjatë shërimit të gjalit dhe ky bashkëqytetar i jonë të ket shërim sa ma të shpejt.