Mirë se vini

Mirë se vini në faqen tonë. Këtu do të gjeni të gjitha informacione në lidhje me  shoqatën tonë, po dhe më shumë. Urdhëroni dhe ndihmoni në zgjërimin dhe pasurimin e kësaj faqe. Kalofshi mirë!

Manifestimi familjar 2019

Manifestimi familjar pėr vitin 2019 ėshte nė planifikim. Tė gjithė qytetarėt e Tearcės jan tė ft...> mehr
08.12.2018

Terminet e radhės

Keine Einträge.

Bursa Studentore pėr vitin akademik 2018/2019

Bursa Studentore pėr vitin akademik 2018/2019   Aplikues pėr bursėn studentore 18/19: Mirije...> mehr
01.07.2018