> Zurück

Gazmend Memedi

12.11.2015

Përshëndetje e nderuara udhëheqjësi e shoqatës!

Si qytetarë i tearcës ju falenderoj për kontributin tuaj që e jepni në fshatin tonë të bukur dhe që angazhoheni për bashkimin dhe integrimin e bashkëqytetarëve tonë këtu në Zvicër.

Përkrahjen time do ta keni çdo herë...