Si tė bėhesh sponsor

REKLAMAT TUAJA DHE KUSHTET

 

Keni firmën tuaj dhe doni ta reklamoni te web faqja jonë? S’ka problem, me këtë ju e ndihmoni edhe vetveten po edhe Shoqatën tonë.
 

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar në realizimin e kësaj dëshire tuajën. Hidhni një shikim kushteve të mëposhtme dhe plotësoni formularin e kontratës së reklamës në formatin Word.


Kushtet:

 

  1. Pamjen, përmbajtjen dhe madhësinë e reklamës e cila do të shfaqet në secilën faqe si foto (.jpg, .png ose .gif) apo si flash (.swf), e përgatitini ju vetë. Disa shembuj të këtyre reklamave keni më poshtë bashkë me madhësitë e tyre. Nëse nuk keni mundësi ta bëni këtë vetë, webmasteri ynë mund ta bëjë këtë me një pagesë prej 50 Fr.
  2. Nëse keni web faqen tuaj, këtë reklamë do ta lidhim drejtpërdrejtë te ajo për vetëm + CHF 70.-/ në vit. Nëse nuk keni web faqe, atëherë ne do ta ndajmë një faqe te ne për reklamën tuaj pa kosto plus, ku do të mund të vendosim: 2 foto nga firma juaj + tekst + Adresën e firmës suaj me nr. telefoni dhe e-mail adresa.
  3. Varësisht se cilin format të reklamës e zgjidhni, ajo do të qëndrojë te ueb faqja jonë 1 vit të plotë. Për këtë shërbim ju obligoheni që pagesën ta bëni në muajin e parë sapo të publikohet reklama juaj. Nëse për vitin e ardhshëm nuk dëshironi që reklama juaj të jetë te ne, atëherë ju obligoheni që 1 muaj para skadimit të afatit njëvjeçar të jepni dorëheqje me shkrim ose përmes tel. a e-mailit.

 

Çmimi i reklamës për një vit është si në vijim:

 

 

Nëse keni interesim që reklama juaj të shfaqet te web faqja jonë, atëherë plotësojeni kontratën këtu në gjuhën Gjermane.

Këtë formular bashkë me informatat tjera na dërgoni në e-mail adresën: info[at]tearca.ch .

Për çdo rast, mund të na merrni edhe në telefonin celular: ++41(0)79 667 35 09