Turnire futbolli

Të ardhshmet

Për shkak të mungesës së interesit dhe pjesëmarrjes në turnet e mëparshme, kryesia e shoqatës ka vendosur të mos organizojë turne të mëtejshëm në të ardhmen e afërt. Kryesia e shoqatës është e gatshme të rivendosë këtë lloj organizimi përsëri në program, neqoftë se e shef të nevojshme dhe kërkohet nga shumica e anëtarësisë.
 

Të kaluarat

17. Dhjetor 2017 në Regensdorf ZH

Tearca Cup 2017   Në turnirin e rradhës në sallë që u luajt më 17.12.2017 në Regensdorf, në o...> mehr
18.02.2018

27. Mars 2016 në Frauenfeld (TG)

Më 27 Mars 2016, në qendrën sportive të Frauenfeldit TG (Sporthalle Auenfeld), Shoqata humanita...> mehr
27.03.2016

22. Gusht 2015 në Weinfelden (TG)

Më 22 gusht 2015, e shtunë, në qendrën sportive të Weinfeldes (TG), SHH "Tearca" organizoi turn...> mehr
22.08.2015

15. Dhjetor 2013 në Frauenfeld (TG)

> mehr
15.12.2013

12. Maj 2013 në Frauenfeld (TG)

  Në turnirin e dytë të futbollit që u luajt më 12 maj 2013, në organizim të SHH "Tearca" në Z...> mehr
12.05.2013

23. Shtator 2012 në Langenthal (BE)

Shoqata Humanitare "Tearca" në Zvicër më 23 shtator 2012 organizoi një turnir futbolli për qëll...> mehr
23.09.2012